✓ Kennis van AWS-hosted applicaties

✓ Ervaring met software-development

✓ Beheer en ondersteuning van software

Migreren naar Amazon Web Services

Overweeg je om een applicatie of belangrijke data te migreren naar Amazon Web Services? Schakel dan de hulp in van Cloud.nl in. Ons bedrijf heeft meer dan twintig jaar ervaring in het complexe ICT-beheer van een hostingomgeving. Wij bieden organisaties hulp op operationeel niveau en denken ook strategisch mee over welke infrastructuur het best bij jouw bedrijf past.

Wil je meer weten over het migreren naar Amazon Web Services?

Wij helpen je zorgeloos migreren naar Amazon Web Services

Wanneer je niet veel kennis hebt over cloudmigratie, kan het lastig zijn om zelf een applicatie te migreren naar Amazon Web Services. Voor deze complexere zaken schakel je dan ook de hulp in van ons als stabiele hostingpartner. Door over te stappen naar een platform als Amazon Web Services ervaar je vele praktische voordelen. Denk aan meer flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbesparing, doordat je enkel betaalt voor wat je gebruikt. Wanneer je dus tijdelijk minder of meer ruimte nodig hebt op de server, dan is dat zo geregeld. We bekijken samen de mogelijkheden voor migratie van je applicatie naar Amazon Web Services. Daarbij bieden we passend en vakkundig advies zodat je altijd het meeste uit de AWS-Cloudomgeving haalt.

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Schakel onze hulp in voor een vlekkeloze migratie

Cloud.nl biedt op maat gemaakte oplossingen voor managed hosting en de migratie van een applicatie naar Amazon Web Services. Hierbij bekijken we de wensen, ideeën en mogelijkheden die je met je bedrijf hebt. Hosting via Amazon biedt vele voordelen, zoals extra veiligheid voor datagegevens. Wil je meer weten over migreren naar Amazon Web Services, de voordelen van AWS of andere databasemigratie? Neem dan contact met onze ervaren medewerkers uit Dongen op. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl.

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!