Managed hosting

Wanneer je hulp nodig hebt bij de hosting van je applicatie of infrastructuur, helpt Cloud.nl je op weg met oplossingen voor managed hosting. Dankzij onze kennis en ervaring nemen wij complexe ICT-vraagstukken uit handen. Hierdoor hoef je geen investeringen te doen in specifieke, technische kennis. Managed webhosting zorgt er dan ook voor dat je meer tijd overhoudt om te doen waar je goed in bent: ondernemen. Ondertussen monitoren wij 24/7 jouw applicatie en zorgen we ervoor dat deze bereikbaar blijft!

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Managed hosting via een public cloud of onze eigen infrastructuur

Als stabiele hostingpartner ondersteunen wij jou door het hosten van je software te vereenvoudigen.  Dat kan zowel op een AWS public cloudomgeving, als via managed hosting op de infrastructuur van Cloud.nl. Wij geven je hierin deskundig advies en helpen je bij het maken van de keuzes. Uiteraard ben jij degene die bepaalt welke manier van managed webhosting je wilt gebruiken voor je applicatie.

Structuur en performance

Heb je een keuze voor de hosting van je infrastructuur gemaakt? Dan gaan we aan de slag met de structuur van de managed webhosting. Zodra je applicatie draait, adviseren we je ook op het gebied van performance optimalisatie. Zo weet je hoe je je applicatie kunt verbeteren. Hiernaast nemen we de monitoring en het onderhoud van de services uit handen en ondersteunen we je bij eventuele technische uitdagingeng van je managed webhosting infrastructuur.

Benader ons voor meer informatie

Ben je op zoek naar ondersteuning bij de hosting van je infrastructuur? Kies dan voor managed webhosting van Cloud.nl. Ons bedrijf heeft meer dan twintig jaar ervaring in webhosting en heeft alle kennis in huis om je te voorzien van een stabiele, managed webhosting omgeving van je infrastructuur. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf 24/7 online beschikbaar is. Naast managed hosting, leveren wij ook onze progress2cloud dienst. Hiermee bieden we applicatieontwikkeling, applicatieonderhoud en applicatieoptimalisatie aan. Wil je meer weten? Benader ons bedrijf uit Dongen via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl.