progress2cloud

Cloud.nl helpt je zowel met de serverlaag als het ontwerp, de inrichting en het onderhoud van je applicatie.

Uitgebreide kennis van AWS hosted applicaties.

Veel ervaring met software development, automatische testen en CI/CD.

Wij helpen je met de migratie naar een optimale cloud omgeving.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van high performance webapplicaties.

Beheer en software ondersteuning

Zoek je een partner die je kan ondersteunen bij zowel de bouw van je applicatie als de hosting? Zoek je een partner die ruime ervaring heeft met het stabiliseren van je platform? Ook dan biedt Cloud.nl uitkomst. Met onze nieuwe dienst progress2cloud combineren we onze managed hosting dienstverlening met applicatieontwerp en applicatieontwikkeling. We combineren daarmee het beste van twee werelden. De kennis en kunde die je van ons gewend bent, met het gemak van één contactpersoon.

Kies je voor progress2cloud? Dan helpt Cloud.nl met zowel de serverlaag als het ontwerp, de inrichting en het onderhoud van je applicatie.

Bestaande applicatie AWS proof maken

Heb je een bestaande applicatie die verbeterd moet worden of geschikt gemaakt moet worden voor hosting op het AWS cloud platform? Kies dan voor progress2cloud. Hierbij helpen wij je migreren naar een volledig schaalbare omgeving bij AWS. Van het opbouwen van docker images, tot het migreren van databases.

Daarna helpen we je met het opzetten van een moderne ontwikkel structuur, zoals bijvoorbeeld het automatisch testen van de code en het automatisch deployment van code.

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!