Progress2cloud

Met behulp van progress2cloud helpen we je bij Cloud.nl zowel met de serverlaag, als het ontwerp, de inrichting en het onderhoud van je applicatie. Als ondernemer wil je natuurlijk graag kunnen focussen op het vergroten en verbeteren van je bedrijf. Dat wil je natuurlijk doen zonder je te hoeven inlezen over specifieke technische kennis. Wij nemen deze complexe ICT-vraagstukken graag uit je handen met onze progress to cloud-dienst.

Uitgebreide kennis van AWS hosted applicaties.

Veel ervaring met software development, automatische testen en CI/CD.

Wij helpen je met de migratie naar een optimale cloud omgeving.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van high performance webapplicaties.

Progress2cloud combineert beheer en softwareondersteuning.

Zoek je een partner die je kan ondersteunen bij zowel de bouw van je applicatie, als de hosting? Of wil je graag hulp van een hostingpartner die ruime ervaring heeft met het stabiliseren van je platform? Dan bieden wij uitkomst. Met onze nieuwe dienst progress2cloud combineren we onze managed hosting dienstverlening met applicatieontwerp en applicatieontwikkeling. Daarmee combineren we het beste van twee werelden: een technisch optimale omgeving met de kennis en kunde om te blijven optimaliseren. Als je kiest voor progress to cloud, dan helpen wij zowel met de serverlaag als met het ontwerp, de inrichting en het onderhoud van je applicatie.

Een bestaande applicatie AWS-proof maken

Heb je een bestaande applicatie die verbeterd dient te worden of die je geschikt wilt maken voor hosting in de AWS-cloudomgeving? Dan kies je voor progress2cloud. Met progress to cloud helpen we je bij het migreren naar een volledig schaalbare omgeving bij AWS, dit doen we door het opbouwen van Docker-images of het migreren van databases. Daarna helpen we je met het opzetten van een moderne ontwikkelstructuur, zoals bijvoorbeeld het automatisch testen van de code en het automatisch deployment van code.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie

Loop je tegen technische uitdagingen aan en denk je dat het beter kan, maar weet je niet hoe? Laten we dan kennismaken! Cloud.nl heeft meer dan twintig jaar ervaring in cloud-hosting van grote webapplicaties. Wij vertellen je graag meer over hoe onze service progress2cloud jouw applicaties kan ondersteunen. Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Onze ervaren medewerkers bieden antwoord op ieder complex performance-vraagstuk, aan de hand van jouw wensen en mogelijkheden. Voor meer informatie over progress2cloud neem je contact met ons bedrijf uit Dongen op via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl.