✓ Kennis van AWS-hosted applicaties

✓ Ervaring met software-development

✓ Beheer en ondersteuning van software

Automatisch deployment van code

Voor het continu testen van software wordt automatisch deployment van de code uitgevoerd. Na het ontwikkelen van een applicatie, zetten we bij Cloud.nl deze ontwikkelstructuur in. Updates worden zo automatisch uitgevoerd en je applicatie presteert zo optimaal. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring op IT-gebied. Wij ontzorgen je graag door operationele zaken van je over te nemen.

Wil je meer weten over automatisch deployment van code?

Automatisch deployment van de code in je software

Als betrouwbare en strategische hostingpartner kijken wij graag met je mee naar de mogelijkheden om je online gegevens op een veilige manier in de cloud te zetten. Door een bestaande applicatie te verbeteren via onze progress2cloud-dienst, zorgen we voor een volledig schaalbare omgeving binnen het platform van Amazon: AWS. Hierbij verzorgen we de volledige migratie van je database. Daarnaast zetten we een moderne ontwikkelstructuur op, zoals het automatisch testen van de code alsook het automatisch deployment van code.

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Voor meer informatie neem je contact met ons op

Cloud.nl helpt je op weg als het gaat om het overzetten van gegevens naar een online omgeving. Wij houden ons bezig met applicatiebeheer en zorgen met behulp van automatisch deployment van de code dat je applicatie up-to-date blijft. Wil je weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Neem dan contact met ons bedrijf uit Dongen op. Je bereikt ons via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl.

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!