✓ Kennis van AWS-hosted applicaties

✓ Ervaring met software-development

✓ Beheer en ondersteuning van software

Applicatiebeheer en eenvoudige migratie

Cloud.nl uit Dongen is de ideale partner voor applicatiebeheer en de migratie van je applicatie naar een cloud. Onze ervaren medewerkers ondersteunen je bij dit proces. We hebben meer dan twintig jaar ervaring in het werkveld en beschikken hierdoor over een brede kennis. Deze kennis zetten wij graag in voor jouw organisatie, om je te ontzorgen wanneer het gaat over complexe IT-zaken.

Wil je meer weten over applicatiebeheer?

Wij houden ons bezig met applicatiebeheer en zorgen voor een vlekkeloze migratie

Wij houden ons niet alleen bezig met applicatiebeheer, maar zorgen we ook voor een vlekkeloze migratie van je applicatie naar een cloud-platform. We ondersteunen je bij de zoektocht naar de juiste webhostingservices en bieden deskundig advies. Tevens zorgen we voor het beheer van de applicaties. Dit doen we binnen onze progress2cloud-dienst. Door de applicaties te blijven optimaliseren, zorgen we voor een maximale beschikbaarheid. We staan je bij in het volledige proces en ook na lancering van de applicatie kun je bij ons terecht voor advies en ondersteuning.

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Schakel ons in als jouw ervaren IT-partner

Wil je meer weten over onze werkzaamheden in applicatiebeheer of wil je hulp bij migratie van je applicatie? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om passende hulp te bieden. Doordat wij alle operationele zaken uit handen te nemen, houd jij tijd over voor de kerntaken binnen je bedrijf. Win-win dus! Schakel ons bedrijf uit Dongen in als strategische hostingpartner door ons te benaderen via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl.

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!