✓ Kennis van AWS-hosted applicaties

✓ Ervaring met software-development

✓ Beheer en ondersteuning van software

Cloud-platform

Het gebruik van een cloud-platform wordt steeds populairder. Er zijn vele voordelen aan het gebruik van een cloud-softwareplatform, denk hierbij aan beschikbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid. Daarnaast is het gebruiksvriendelijk, ook voor je klanten. Als je jouw infrastructuur in een cloudomgeving wilt laten draaien, merk je dat er veel keuzes zijn. Cloud.nl is gespecialiseerd in webservices en -hosting. Wij hebben ruim twintig jaar ervaring in het vak en we bieden je deskundig advies over het gebruik van het geschikte cloud-platform voor jouw bedrijf. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor een cloudomgeving.

Wil je meer weten over een cloud-platform?

Je gegevens en applicaties draaien veilig op een cloud-platform

Een cloud-platform biedt veel voordelen voor je bedrijf. Doordat al je data en applicaties zich online bevinden in de cloudomgeving, hoeven er geen aparte softwarepakketten geïnstalleerd te worden. Er kan altijd en overal gebruik gemaakt worden van de diensten in het cloud-softwareplatform. Daarnaast is het werken in een veilige cloud-omgeving voordelig voor de diensten van een IT-afdeling, doordat zij minder belast worden. Wil je gegevens en data van je bedrijf overzetten naar een cloud-softwareplatform? We helpen je graag op weg bij cloudmigratie. Er zijn vele platforms beschikbaar, zoals het Amazon Web Services-platform. We kijken ook welke diensten je nodig hebt in het cloud-softwareplatform en maken samen een plan, zodat je zorgeloos kunt migreren van databases.

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Schakel ons in voor een zorgeloze overstap

Wil je graag data en gegevens overzetten naar de AWS cloud-omgeving of een ander cloud-platform? Als ervaren hostingpartner denken we graag met je mee over welke cloudomgeving het beste bij jouw applicatie past. Gedurende het gehele proces van het overstappen naar een cloud-softwareplatform bieden we je ondersteuning, en ook daarna. Bekijk onze webhostingservices en neem contact met ons bedrijf uit Dongen op voor meer informatie. Je bereikt ons via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl.

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!