✓ Kennis van AWS-hosted applicaties

✓ Ervaring met software-development

✓ Beheer en ondersteuning van software

Automatisch testen van code

Met behulp van automatisch testen zorg je ervoor dat codewijzigingen automatisch gecontroleerd worden. Op die manier hoeft dat niet meer handmatig te gebeuren. Bij Cloud.nl ondersteunen we je graag door deze automatische testen uit te voeren bij de ontwikkeling van je applicaties.

Wil je meer weten over het automatisch testen van code?

Dankzij het automatisch testen van een code bespaar je tijd

Het automatisch testen van een code in software is sneller dan wanneer een van je medewerkers hiervoor ingezet wordt. Zo bespaar je tijd. Ons bedrijf heeft meer dan twintig jaar ervaring in het werkveld en is een betrouwbare hostingpartner voor je applicaties. Wil je een bestaande applicatie AWS-proof maken? Ook hier ondersteunen we je graag bij. Na het migreren naar Amazon Web Services zetten we een moderne ontwikkelstructuur op. Dat helpt bij het automatisch laten testen van de code.

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Benader ons voor meer informatie

Wil jij graag hulp en ondersteuning van een ervaren software-ondersteuner? Wij bieden diverse webhostingservices aan die je kunt inzetten om je applicaties te verbeteren. We helpen je niet alleen met het automatisch testen, maar bijvoorbeeld ook met de optimalisatie van een AWS-applicatie. Benader ons bedrijf uit Dongen voor meer informatie door te bellen naar 0800-2568365 of een e-mail te sturen naar contact@cloud.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. We vertellen je graag meer!

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!