✓ Kennis van AWS-hosted applicaties

✓ Ervaring met software-development

✓ Beheer en ondersteuning van software

Optimalisatie van een AWS-applicatie

Om je applicatie up-to-date en werkend te houden is optimalisatie van de AWS-applicatie nodig. Bij Cloud.nl stopt het proces niet na oplevering van je applicatie. Ook over de doorontwikkeling denken we met je mee. Zo zorgen we voor een soepel verloop en weet je zeker dat het eindproduct optimaal en stabiel blijft werken.

Wil je meer weten over een AWS-applicatie?

Bij optimalisatie van een AWS-applicatie monitoren en updaten we het eindproduct

Ons werkproces stopt niet na de applicatieontwikkeling. Wij ontzorgen je volledig door lopende processen te blijven verbeteren, met behulp van optimalisatie van de AWS-applicatie. Na de lancering van je applicatie kun je nog steeds bij ons terecht bij vragen of problemen. Via onze progress2cloud-dienst helpen we je om gegevens over te zetten naar de cloud binnen het platform van Amazon, AWS. Daarna zetten we een automatische ontwikkelstructuur op. Door het automatisch testen van code kijken we of de applicatie nog naar behoren werkt.

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Optimalisatie van een AWS-applicatie zorgt ervoor dat je online-omgeving altijd werkzaam en beschikbaar is. Gedurende het gehele proces, van applicatiehosting tot optimalisatie, profiteer je van onze ondersteuning. Wil je meer weten over ons bedrijf uit Dongen en onze dienstverlening of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl.

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!