✓ Kennis van AWS-hosted applicaties

✓ Ervaring met software-development

✓ Beheer en ondersteuning van software

Applicatieontwikkeling

Wil je graag een partner inschakelen voor ondersteuning bij applicatieontwikkeling? Denk je dat je applicatie beter kan functioneren dan deze op dit moment doet? Ontbreekt het aan snelheid of betrouwbaarheid? Cloud.nl neemt deze zorgen graag uit handen. Wij hebben ruim twintig jaar ervaring als partner in webhosting en -ontwikkeling en bieden IT-services aan om ondernemers te helpen bij complexe vraagstukken. Zo kun jij je bezighouden met dat waar je goed in bent: ondernemen.

Wil je meer weten over onze applicatieontwikkeling?

Wij zorgen voor een stabiele applicatieontwikkeling

Of het nu gaat om een website, app of digitaal platform: als ervaren hostingpartner helpen wij je graag op het gebied van applicatieontwikkeling voor allerlei platforms. Onze dienst progress2cloud combineert het hosten van de applicatie(s) met het ontwikkelen van de applicatie(s). Je vertelt ons je wensen en behoeften en wij zorgen voor een stabiele basis. Daarnaast houden we ons bezig met applicatieoptimalisatie, zodat je altijd de nieuwste beveiligingspatches en functies in je applicatie hebt.

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Benader ons voor advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor applicatieontwikkeling in jouw bedrijf? Wij bieden diverse applicatieservices aan, zoals cloud-applicatieontwikkeling. Ook wanneer je al een bestaande applicatie hebt en je deze graag wilt verplaatsen, kun je bij ons terecht voor applicatiebeheer en migratie. Schakel de hulp van ons bedrijf uit Dongen in door contact op te nemen via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl.

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!