✓ Kennis van AWS-hosted applicaties

✓ Ervaring met software-development

✓ Beheer en ondersteuning van software

Applicatieoptimalisatie

Techniek staat nooit stil en dankzij applicatieoptimalisatie kun je je applicaties steeds verder ontwikkelen. Zo behoud je een werkende applicatie en voorkom je traagheden of laadfouten. Is het bijhouden van updates en het up-to-date houden van kennis niet jouw corebusiness? Cloud.nl heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van hosting van applicaties en wij weten als geen ander hoe we deze kunnen optimaliseren. We denken ook mee met de doorontwikkeling van je applicatie.

Wil je meer weten over applicatieoptimalisatie?

Dankzij applicatieoptimalisatie blijft je applicatie goed werken

Applicatieontwikkeling is een doorlopend proces. Het stopt niet nadat je applicatie live staat. Om processen te blijven optimaliseren, zorgen wij als stabiele hostingpartner voor continue applicatieoptimalisatie. We monitoren voortdurend en zorgen ervoor dat alles up-to-date blijft. Dat doen we bijvoorbeeld door het automatisch testen van een code. Deze operationele taken nemen wij van je over, zodat jij je kunt focussen op de kernwerkzaamheden binnen je organisatie.

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Neem contact met ons op om onze aanpak te bespreken

Na oplevering van een applicatie stopt het proces niet. Wij gaan tot het uiterste voor jou als klant en zorgen voor doorlopende applicatieoptimalisatie, zodat je zeker weet dat je applicatie uitstekend werkt. Wil je ook gebruikmaken van onze managed hosting, waarbij we het onderhoud van applicaties uit handen nemen? Schakel ons in door contact met ons bedrijf uit Dongen op te nemen. Dat kan via via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl.

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!