✓ Kennis van AWS-hosted applicaties

✓ Ervaring met software-development

✓ Beheer en ondersteuning van software

Applicatieontwikkeling in de cloud

Het gebruik van de cloud en de applicatieontwikkeling hierin biedt vele voordelen voor je applicaties. Zo kun je als bedrijf sneller innoveren en nieuwe functionaliteiten leveren aan je gebruikers. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Dan schakel je Cloud.nl in. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen het vakgebied, kunnen wij je ondersteunen bij het omzetten van je gegevens naar een cloud.

Wil je meer weten over applicatieontwikkeling?

Wat zijn de voordelen van het werken binnen een cloud en applicatieontwikkeling?

Werken binnen een cloud maakt het eenvoudiger om gegevens op te slaan en te analyseren voor jouw organisatie. Applicatieontwikkeling is dan ook optimaal uit te voeren wanneer de gegevens in een cloud zijn opgeslagen. Is je bedrijf klaar voor migratie naar een optimale cloud? Wij kijken graag met je mee. Met onze uitgebreide dienst progress2cloud ondersteunen we je bij het beheer van je applicatie en applicatieontwikkeling. Ook het beheren van je applicatie, doormiddel van applicatiehosting, nemen wij als taak op ons. Zo ontzorgen we je volledig en kun jij je focussen op de kerntaken binnen je organisatie.

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Wil je graag samenwerken met een hostingpartner die complexe IT-zaken van je overneemt? Dan zit je bij ons goed. We zetten al onze ervaring in om je te ondersteunen bij applicatieontwikkeling in de cloud. Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons bedrijf uit Dongen op via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl.

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!