✓ Kennis van AWS-hosted applicaties

✓ Ervaring met software-development

✓ Beheer en ondersteuning van software

Migratie naar een optimale cloud

Cloud.nl ondersteunt je bij een migratie naar een optimale cloud. Ons bedrijf heeft meer dan twintig jaar ervaring in hosting op het web en de migratie van infrastructuur naar een optimale cloud. Hierin begeleiden we jouw organisatie door strategisch mee te denken en deskundig advies te geven. Zo maak je altijd de juiste keuze. Wij nemen operationele taken uit handen, zodat jij je kunt focussen op de kernwerkzaamheden van je bedrijf.

Wil je meer weten over optimale cloud?

Een vlekkeloze migratie van infrastructuur naar een optimale omgeving in een cloud

Steeds meer organisaties maken gebruik van een cloud voor hun data. Overweeg je ook een migratie naar een cloud, voor de infrastructuur van jouw applicaties? Het kan lastig zijn om te beginnen met deze transitie. Als strategische hostingpartner ondersteunen we je daar graag bij. We voorzien je van passend advies voor je migratie naar een optimale omgeving binnen de cloud. Cloudmigratie heeft vele voordelen. Zo is het mogelijk om vanaf elke gewenste locatie te werken, doordat de cloud altijd en overal toegankelijk is. Daarnaast is het handiger om samen te werken met collega’s, doordat alle bestanden zich online bevinden.

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Benader ons en bespreek de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Zie je een migratie van je infrastructuur naar een optimale cloud voor jouw applicaties zitten? Schakel dan onze hulp in. Wij geven passend advies voor jouw organisatie en bekijken welke webhostingservices het beste zijn voor jouw infrastructuur. Heb je vragen over ons bedrijf uit Dongen of onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl.

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!