✓ Kennis van AWS-hosted applicaties

✓ Ervaring met software-development

✓ Beheer en ondersteuning van software

Cloudmigratie

Met behulp van cloudmigratie migreren we apps en gegevens naar een openbare cloud, zoals Amazon. Cloud.nl is jouw cloudmigratiespecialist. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het IT-vak en helpen kleine en grote bedrijven bij complexe IT-zaken voor hun websites, applicaties en gegevens. Denk bijvoorbeeld aan het hosten van de applicaties, het overzetten van gegevens naar servers en de optimalisatie van applicaties. Als cloudmigratiespecialist bieden we al onze kennis en kunde aan en nemen we complexe IT-zaken uit handen, zodat jij je als ondernemer kunt focussen op de kern van je bedrijf.

Wil je meer weten over cloudmigratie?

De vele voordelen van cloudmigratie met behulp van een cloudmigratiespecialist

Naar een cloud migreren biedt veel flexibiliteit. Dankzij cloudmigratie kun je met je bedrijf in een browser werken, waar en wanneer je maar wilt. Als hostingpartner en cloudmigratiespecialist helpen wij je graag bij het overzetten van gegevens naar een cloudserver. Met onze dienst progress2cloud denken we met je mee over welke server voor jouw bedrijf geschikt is. Onze ervaren medewerkers adviseren je bij het maken van de juiste keuze van het migreren naar een cloud. Door applicaties en gegevens van een privéserver naar een cloud platform te verplaatsen, verminder je IT-kosten en worden prestaties verbeterd. Ook is het gebruiksgemak groter voor medewerkers en biedt cloudmigratie meer voordelen op het gebied van veiligheid voor je gegevens.

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Schakel onze hulp in om jouw applicatie cloud-proof te maken

Is beschikbaarheid van je data belangrijk voor jouw onderneming? Wil je met je bedrijf op een goed beveiligde externe server werken, door gegevens en applicaties naar de cloud te migreren? Als cloudmigratiespecialist helpen wij je daarbij. Bekijk de diverse services die wij aanbieden op het gebied van database migratie en neem contact met ons op voor meer informatie over migreren naar een cloud. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden! Bereik ons bedrijf in Dongen via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl.

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!