✓ Kennis van AWS-hosted applicaties

✓ Ervaring met software-development

✓ Beheer en ondersteuning van software

Database-migratie

Database-migratie is het proces waarbij data van het ene systeem naar het andere wordt overgedragen. Een reden voor het migreren van databases is bijvoorbeeld het in gebruik nemen van nieuwe hardware of een nieuwe softwareoplossing. Cloud.nl is gespecialiseerd in hosting op het web en het migreren van databases naar nieuwe servers. Heb je hulp nodig bij het migreren van databases? Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden voor jouw applicatie en bieden je ondersteuning. Zo maak je gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise en kun jij je focussen op de kernwerkzaamheden binnen je bedrijf.

Wil je meer weten over database-migratie?

Wisselen naar een cloud met behulp van database-migratie

Database-migratie wordt bijvoorbeeld gebruikt om databases over te zetten naar een beveiligd Cloud-platform. Doordat er zoveel verschillende cloud-servers bestaan, kan het lastig zijn om te bepalen welke server het beste is voor jouw bedrijf. Daarom denken wij graag met je mee en geven we deskundig advies bij het maken van een keuze, zodat je zeker weet dat je databases migreert naar een optimale cloud. Wij zijn bekend met diverse webhostingservices en weten alles van migreren van databases. Daarnaast bieden we oplossingen voor veiligheid en back-ups.

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Start je migratietraject en neem contact met ons op

Wil je database-migratie toepassen om gegevens en applicaties over te zetten naar een goed beveiligde cloud? Cloud.nl is een stabiele hostingpartner die graag ondersteunt bij een database-migratie en meedenkt over de verschillende oplossingen. Wij nemen complexe IT-vraagstukken uit handen, zoals het migreren van databases. Bekijk de diensten die ons bedrijf levert en schakel ons in. Voor meer informatie neem je contact met ons bedrijf uit Dongen op via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl.

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!