✓ Kennis van AWS-hosted applicaties

✓ Ervaring met software-development

✓ Beheer en ondersteuning van software

Je applicatie AWS-proof maken

Wil je de applicatie van je organisatie overzetten naar een Amazon-platform, door deze AWS-proof te maken? Cloud.nl helpt je daarbij. We hebben meer dan twintig jaar ervaring en weten alles van webhosting. Dankzij de huidige technologieën werken steeds meer bedrijven binnen een cloud. Deze innovatie werkt snel en is zeer betrouwbaar. Wij helpen je op weg met de verhuizing van je applicatie binnen het web, door passende oplossingen te vinden voor complexe IT-zaken.

Wil je je applicatie AWS-proof maken?

Werken in de cloud door een applicatie AWS-proof te maken

Ben je ervan overtuigd dat de AWS-cloudomgeving een goede keuze is voor jouw organisatie, maar weet je niet hoe je de bestaande gegevens over moet zetten? Met onze ervaring helpen wij je graag bij het voorbereiden op jouw traject naar hosting door Amazon, door een applicatie AWS-proof te maken. Met onze dienst progress2cloud helpen we je migreren naar de AWS-omgeving. Dat doen we door je bij te staan in het ontwikkelen van een moderne infrastructuur. We nemen de operationele zaken uit handen, zodat jij je kunt focussen op de kern van je bedrijf.

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Bekijk onze diensten en neem contact met ons op voor meer informatie

Als strategische hostingpartner gaan wij tot het uiterste voor al onze klanten. We kijken met je mee en helpen je een bestaande omgeving over te zetten naar de AWS-cloud door een applicatie AWS-proof te maken. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Ons bedrijf uit Dongen bereik je via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl.

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!