✓ Kennis van AWS-hosted applicaties

✓ Ervaring met software-development

✓ Beheer en ondersteuning van software

Amazon hosting

Amazon biedt toegang tot een zeer snelle, flexibele IT-omgeving waarbij je gebruik kan maken van de nieuwste technieken voor hosting op het web. Wil jij met je bedrijf gebruikmaken van deze veilige en snelle omgeving, maar heb je hier geen ervaring mee? Kies dan voor hulp van Cloud.nl. Met meer dan twintig jaar ervaring in webhosting, denken we graag met je mee en geven we deskundig advies.

Wil je meer weten over Amazon hosting?

Het gebruik van Amazon als platform voor hosting biedt veel mogelijkheden

Overstappen naar hosting op het web door Amazon kan lastig zijn wanneer je zelf geen IT-kennis hebt. Schakel daarom onze hulp in als stabiele hostingpartner. Wij adviseren hoe het platform het beste toe te passen is op jouw situatie en jouw applicaties. Daarnaast zorgen we voor een vlekkeloze migratie naar Amazon Web Services. Zo kun jij je volledig focussen op je bedrijf en ontwikkeling. Het gebruik van deze Amazon Web Services als platform brengt diverse voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan goede veiligheid van je gegevens. Daarnaast is de server 24/7 bereikbaar.

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Het inzetten van Amazon als hosting voor je applicaties, biedt dé oplossing wanneer je veel data verstuurt, beschikbaarheid van data prioriteit heeft of wanneer je zeker wilt zijn van goede beveiliging voor deze data. Cloud.nl kijkt graag met je mee en biedt passende webhostingservices voor jouw bedrijf. Benader ons voor meer informatie en om de opties te bespreken. Ons bedrijf uit Dongen is bereikbaar via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl.

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!