✓ Kennis van AWS-hosted applicaties

✓ Ervaring met software-development

✓ Beheer en ondersteuning van software

Amazon Web Services-platform

Het Amazon Web Services-platform biedt vele geavanceerde technologieën en uitgebreide mogelijkheden voor je applicatie. Wil je gebruikmaken van het veelzijdige platform, maar weet je niet hoe je je gegevens over kunt zetten? Dan is Cloud.nl er om je te helpen. Ons bedrijf is al meer dan twintig jaar actief in het vakgebied. Onze ervaren medewerkers geven je dan ook graag deskundig advies.

Wil je meer weten over onze Amazon Web Services-platform?

Welke voordelen biedt het gebruik van het Amazon Web Services-platform?

Wanneer je overweegt om gegevens en applicaties te migreren naar Amazon Web Services, wil je natuurlijk weten welke voordelen dat voor je bedrijf met zich meebrengt. Het Amazon Web Services-platform biedt heel veel mogelijkheden en praktische voordelen. Zo kan het platform gebruikt worden voor bestandsopslag en gegevensbeheer. Het gebruik van Amazon hosting biedt betere beveiliging, applicatiemogelijkheden en het bespaart kosten, doordat je enkel betaalt voor wat je gebruikt.

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Maak gebruik van de beveiligde webhosting

Wil je gegevens en data overzetten naar het beveiligde Amazon Web Services-platform? Schakel onze hulp in als stabiele hostingpartner. Wij hebben veel ervaring met allerlei webhostingservices. We werken niet alleen operationeel, maar denken ook met je mee over de mogelijkheden. Bekijk meer informatie over ons bedrijf en neem contact met ons bedrijf uit Dongen op voor een samenwerking. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl.

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!