✓ Kennis van AWS-hosted applicaties

✓ Ervaring met software-development

✓ Beheer en ondersteuning van software

AWS-cloudomgeving

De AWS-cloudomgeving zorgt ervoor dat je je met jouw organisatie snel aan kunt passen aan de veranderende markt. Cloud.nl uit Dongen heeft meer dan twintig jaar ervaring in webhosting. We begeleiden en ondersteunen je op operationeel niveau en denken met je mee over strategische keuzes die bij jouw applicaties passen. We bieden een helpende hand bij het overzetten van data naar AWS-hosted applicaties.

Wil je meer weten over AWS-cloudomgeving?

In de AWS-cloudomgeving zijn AWS-hosted applicaties veilig

Wil je graag data en gegevens van je organisatie overzetten naar een beveiligde AWS-cloudomgeving, maar heb je hier weinig kennis over? Schakel dan onze hulp in. Wij zijn een uitstekende en ervaren hostingpartner. We helpen niet alleen met migreren naar Amazon Web Services, het kan namelijk zijn dat je al beschikt over AWS-hosted applicaties. Met onze dienst progress2cloud zorgen we ook dat bestaande applicaties verbeterd worden, zodat deze optimaal blijven werken. Hierin helpen we je bijvoorbeeld ook met het opbouwen van Docker-images, waarmee u de workloads kunt optimaliseren.

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Bekijk onze diensten en benader ons voor meer informatie

Wij helpen je zowel met de inrichting als het onderhoud van je applicaties. Daarnaast zorgen we ook voor een zorgeloze verhuizing naar de AWS-cloudomgeving. Wil je weten hoe we je applicatie Amazon Web Services-proof maken? Of ben je benieuwd naar de voordelen van AWS-hosted applicaties? Neem dan contact met ons bedrijf uit Dongen op. We geven graag antwoord op al je vragen. Je bereikt ons via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl.

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!