✓ Kennis van AWS-hosted applicaties

✓ Ervaring met software-development

✓ Beheer en ondersteuning van software

Opbouwen van Docker-images

Het opbouwen van Docker-images is een goede manier om een kopie van je gegevens op te slaan. Bij Cloud.nl helpen en ondersteunen we je tijdens dat proces. Met meer dan twintig jaar ervaring zijn wij dé partner voor bedrijven voor oplossingen in de cloud. Wil je je met jouw onderneming kunnen focussen op de kernwerkzaamheden van je bedrijf en niet op de complexe IT-zaken? Laat dat dan aan ons over.

Wil je meer weten over het opbouwen van Docker-images?

Je gegevens zijn veilig door het opbouwen van Docker-images

Het opbouwen van Docker-images helpt met het snel en consistent verpakken en implementeren van je applicaties, ongeacht de omgeving. Door containers te gebruiken in combinatie met AWS, kun je de workloads verder optimaliseren en het meeste uit de cloud-resources halen. Met behulp van onze dienst progress2cloud zorgen we voor een goede migratie naar een platform in de cloud. Daarbij zorgen we ervoor dat applicaties AWS-proof worden gemaakt. De Docker-images bevatten hierbij alle gegevens die nodig zijn om je software uit te voeren. Door het automatisch deployment van code zorgen we dat alles werkzaam is en blijft.

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Neem contact met ons op voor antwoord op je vragen

Wil je graag Docker-images laten opbouwen en gebruikmaken van de containertechnologie? Neem dan contact met ons op. Als strategische hostingpartner hebben wij veel ervaring opgedaan in het vakgebied. Wij helpen je graag op weg door deskundig advies te geven. Voor meer informatie neem je contact met ons bedrijf uit Dongen op via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl.

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!