✓ Kennis van AWS-hosted applicaties

✓ Ervaring met software-development

✓ Beheer en ondersteuning van software

Applicatieonderhoud

Het uitbesteden van applicatieonderhoud zorgt ervoor dat je meer tijd overhoudt die je kunt investeren in je bedrijf. Bij Cloud.nl houden we ons onder meer bezig met het onderhoud van applicaties voor bedrijven. Wij moderniseren applicaties of voegen er nieuwe functies aan toe. Loop je tegen complexe ICT-vraagstukken aan? Wij nemen deze graag uit handen!

Wil je meer weten over onze applicatieonderhoud?

Wij zijn jouw partner in applicatieonderhoud

Zoek je een partner die je kan ondersteunen bij het onderhoud van je applicatie? Een hostingpartner die zich inzet om je platform te verbeteren? Wij bieden oplossingen voor diverse complexe IT-vraagstukken. Niet alleen de applicatieontwikkeling, maar ook het applicatieonderhoud kun je aan ons overlaten. Het is voor bedrijven erg belangrijk dat hun applicaties worden bijgewerkt met nieuwe functionaliteiten, updates en beveiligingsmaatregelen. Wanneer je deze kennis niet in huis hebt, nemen wij het applicatieonderhoud graag uit handen met onze progress2cloud-dienst.

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Neem contact met ons op voor advies

Wil je meer weten over het applicatieonderhoud dat wij je aanbieden? Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem contact met ons bedrijf in Dongen op via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl. Schakel onze hulp in, zodat jij je kunt focussen op het ondernemen met je bedrijf.

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!