✓ Kennis van AWS-hosted applicaties

✓ Ervaring met software-development

✓ Beheer en ondersteuning van software

Amazon Web Services-proof

Wil je met je organisatie gebruikmaken van AWS, maar weet je niet hoe je je gegevens Amazon Web Services-proof kunt maken? Dan zit je goed bij Cloud.nl. Met meer dan twintig jaar ervaring in webservices en -hosting hebben wij de kennis in huis om je te voorzien van deskundig advies, denken we strategisch mee en nemen we de operationele zaken uit handen. Zo kun jij je focussen op de kernwerkzaamheden van je organisatie.

Wil je meer weten over Amazon Web Services-proof?

Werk binnen een veilige cloud door gegevens Amazon Web Services-proof te maken

Steeds meer organisaties werken binnen een beveiligd cloud platform. Wil je met je organisatie ook gebruikmaken van een beveiligde omgeving voor je applicaties? Wij kijken met je mee hoe je je gegevens Amazon Web Services-proof maakt. Na het migreren naar Amazon Web Services houden we je applicaties nauwlettend in de gaten. Zo zorgen we voor continue optimalisatie van een AWS-applicatie en weet je zeker dat je applicatie optimaal werkt.

Managed Hosting

Bedoeld voor bedrijven die 24/7 online beschikbaar willen zijn.

Veel kennis van schaalbaarheid, security & performance.

Veel ervaring met performance optimalisaties.

Ruim 20 jaar ervaring in de hosting van grote webapplicaties.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Ben je benieuwd of jouw database Amazon Web Services-proof is? Wij helpen je bij het ontwikkelen, plannen en het uitvoeren van de migratie naar een nieuwe webhostingservice. Schakel ons in als strategische hostingpartner door contact met ons bedrijf uit Dongen op te nemen. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier, via 0800-2568365 of via contact@cloud.nl.

Hulp nodig?

Wij gaan tot het uiterste voor al onze klanten. Neem contact met ons op en Cloud.nl helpt je op weg!